JOBCRAFTING | ADVIES WERK & AUTONOMIE

“De workshop liet mij inzien dat ik zelf met kleine stapjes heel goed nog meer geluk in mijn werk kan vinden. Waar het eerst een opgave was, is het nu een leuke uitdaging.”

Het succes van een organisatie staat of valt met de kwaliteit van de samenwerking tussen de mensen in de organisatie. Een sleutelbegrip daarbij is autonomie. Onderzoek toont aan dat werknemers autonomie nodig hebben om zich goed te voelen en hun werk goed te kunnen doen. Werk van betekenis, ruimer dan regels.

Is je baan een sleur geworden, of zit je niet goed meer op je plek? Vraag je af of dit nou alles is? En wil je als werknemer zelf meer invloed op je werk dan je nu hebt? Ik leer je wat job crafting is en geef je het gereedschap waarmee je in kleine, veilige stappen zelf je werk kunt aanpassen, zodat het beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

Medewerkers loslaten is eng. Hoe doe je dat als manager zonder dat het een chaos wordt? Werk beter maken hoeft niet met grote, ontwrichtende reorganisaties. Kleine stappen kunnen al grote effecten hebben. Ik geef je het inzicht en de instrumenten die je nodig hebt om meer ruimte en veiligheid voor je medewerkers te creëren, samenwerking te stimuleren en obstakels weg te nemen voor betere organisatieresultaten.

workshop job craften doe-je-zelf ontwikkelbrigade

Workshop
Job Craften Doe-je-Zelf

Is je baan een sleur geworden of zit je niet goed meer op je plek? Vraag je je af of dit nou alles is? En wil je als werknemer zelf meer invloed op je werk dan je nu hebt?

Met job craften kun je daar iets aan doen, zonder dat je op zoek moet naar een andere baan. Job craften is het op eigen initiatief doen van aanpassingen in je werk, waardoor je baan beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

In de workshop Job Craften Doe-Je-Zelf maak je kennis met job crafting en oefen je samen met je collega’s job crafting technieken waarmee je in kleine, veilige stappen zelf je werk kunt aanpassen, zodat het beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

Training autonomie mogelijk maken voor managers en hr-medewerkers

Managementtraining
Autonomie Mogelijk Maken

Werknemers hebben autonomie nodig om zich goed te voelen en hun werk goed te kunnen doen. Maar medewerkers loslaten is eng. En hoe doe je dat als manager, zonder dat het een chaos wordt?

Werk beter maken kan ook zonder grote, ontwrichtende reorganisaties. Kleine stappen kunnen al grote effecten hebben.

In de workshop Autonomie Mogelijk Maken geef ik je het inzicht en de instrumenten die je nodig hebt om meer ruimte en veiligheid voor je medewerkers te creëren, samenwerking en creativiteit te stimuleren en obstakels weg te nemen voor betere organisatieresultaten.

Advies werk & autonomie ontwikkelbrigade

Advies
Werk & Autonomie

Onderzoek toont aan dat werknemers autonomie nodig hebben om zich goed te voelen en hun werk goed te kunnen doen. Werk van betekenis, ruimer dan regels.

Advies nodig of behoefte aan maatwerk voor jouw organisatie? Neem contact met me op.